Κατερίνα Αλελή
Κέικ καρότου χωρίς γλάσο και προσαρμοσμένο για τη μικρή μου 16 μηνών!
Το απογευματινό της snack για σημερα
ΥΛΙΚΑ
- 1-1/2 φλιτζάνια αλεύρι,
- 1 baking powder φάκελο,
- 1 κού.του γλυκού σόδα
- 2 κουτ.του γλυκού κανέλα,
- λιιγο αλάτι,
- μια βανίλια,
- 1-1/2 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη,
- 4 αυγά,
- 1 φλιτζάνι περιπου ελαιόλαδο και
- 500γρ τριμμένα καρότα.
- Αν θελετε βάζετε και ξηρούς καρπούς.
Ανακατεύουμε αυγά με ζάχαρη να αφρατεψουν,Μετά το ελαιόλαδο συνεχίζοντας το χτύπημα στο μίξερ εννοείται,μετά όλες τις σκόνες και στο τέλος τα καρότα ανακατεύοντας με σπάτουλα. Βουτυρώνουμε τη φόρμα και ψήσιμο στους 200 στις αντιστάσεις για 40 με 50 λεπτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου