Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Λαχταριστό τυροψωμο!!!

Effie Chioti

Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζετε
2 ποτήρια χλιαρό νερό,
2 μαγιες σε σκόνη,
1 κουταλάκι ζάχαρη,
1 κουταλάκι αλάτι,
1ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο,
πιπέρι,ένα κουταλάκι ριγανη
,600γρ τριμμένη φέτα
αλεύρι τόσο ώστε να γίνει μια εύπλαστη ζύμη!!
Την αφήνουμε ν ξεκουραστεί για 45λ σκεπασμενη κ ύστερα την τοποθετούμε σε δύο λαδωμενα ταψακια ,την πιέζουμε μ τα δάχτυλα,ριχνουμε έξτρα ελαιόλαδο κ ψήνουμε στους 175αερα για μισή ώρα μ 40λεπτα