Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Κουλουρακια με ινδοκαρυδο!



Xara Zafeiriou

Η συνταγή ειναι:

  • 250 γρ καρυδα τριμμενη 
  • 250γρ ζαχαρη, 
  • 1κ.σ. αλευρι, 
  • 4 αυγα 
  • κερασακια. 
Εκτελεση:
  1. Μέσα σε ενα μπολ μεγάλο βάζουμε το ινδοκαρυδο,τη ζάχαρη,το αλεύρι και ανακατευουμε.
  2. Προσθετουμε τα αυγα ελαφρώς χτυπημενα και ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι.
  3. Εαν έχετε κορνε βάζετε στο κορνε το μείγμα,αλλιως με το χερι κάνετε μπαλίτσες και τα βαζετε πανω σε λαδοκολλα σε ενα ταψι.
  4. Βάζουμε και τα κερασάκια και τα ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμούς στον αερα,μεχρι να παρουν λιγο χρωμα. Όταν κρυώσουν να τα έχετε σκεπασμένα για να μην ξεραθουν.