Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος

Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ.ΤΕΝΤΕΣ & ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ. ΤΗΛ. 6932663277

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ



Giannhs Kyrlidis



Έτοιμη η πράσο κιμά μου με τα φιλαράκια που άνοιξα. .ανεβάζω φωτογραφίες βήμα βήμα.


Για το φύλλο : με το μάτι τα βάζω δεν ζυγίζω. .
1.Αλεύρι (εγώ παίρνω αλεύρι από έναν εδώ στην Ξάνθη που το έχει κάνει επιστήμη το αλεύρι και για ότι θέλω να κάνω περνώ από αυτόν. )
2. Λάδι
3 .λίγο ξύδι
4 . λίγο αλάτι
5 . νερό


Για την γέμιση
  • 6 πράσα
  • 400 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
  • 3 κρεμιδια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι


Εκτέλεση
Γιατο φύλλο βάζω όλα τα υλικά και τα ζυμώνω χωρίζω σε 6 μπαλάκια τα αφήνω κάνα 20 λεπτό να ξεκουραστουν και ξεκινάω να ανοίγω. .σε ένα πιάτο βάζο αλεύρι και λίγο νεσεστε με αυτό βοηθάω το φύλλο να ανοιχτεί ο νεσεστες σταματάει την ελαστικότητα του φίλου. Σε μια κατσαρολα Ζεματισα τα πράσα γίνεται πιο ελαφριά έβαλα μετά τα κρεμμύδια τον κιμά λάδι αλάτι πιπέρι και τα άφησα στο μάτι 10 λεπτά. .Μετά ένα μεγάλο φύλο κάτο να βγενει από το ταψί μετά το δεύτερο από πάνο το τρίτο το κόβουμε στα τέσσερα και τα βάζω να μην βγενουν από το ταψί σε κάθε φύλο λαδωνω μετά ρίχνω την γέμιση και κλείνω με το κάτο το φίλο μετά βάζω πάλι ένα μεγάλο φύλλο και ξανά την ίδια πράξη. Κόβω κοματια και ψήνω σε 180 βαθμούς πάνω κάτο και μετά 200 μόνο κάτο όταν στεγνώσει την βγάζω αυτό θα το δείτε ανάμεσα στα κοματια. ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κρυδόπιτα

Υλικά  6 αυγά 220 γραμμάρια γιαούρτι αγελάδος πλήρες 500 γραμμάρια ζάχαρη 150 ml ηλιέλαιο 25 γραμμάρια κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλ...