Christina Theo
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό καρπούζι (το αγουρο μέρος και ελάχιστη σάρκα )
- 1 κιλό ζάχαρη
- 3 και μισό περίπου λεμόνια
- 1 βανίλια
Καθάρισα και έκοψα το καρπούζι σε μέτρια κομματια.
Τα έβαλα στην κατσαρόλα με τον χυμό από τα 3 λεμόνια και νερό να τα σκεπάζει τα κομματια.
Τα άφησα 2 ώρες.
Μετά τα στράγγισα και τα έβαλα στην κατσαρόλα μαζί με την ζάχαρη .
Έβρασα για 30 λεπτά περίπου.
Τα άφησα όλη νύχτα την επόμενη μέρα τα ξανά έδωσα μια βράση και στο τέλος έριξα την βανίλια και το μισό λεμόνι.
Τα έβαλα σε αποστειρωμένα βάζα και αφού κρύωσαν μπαίνουν στο ψυγείο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου