Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Κεικ με Rigatoni και χωριατικο λουκάνικο



Μαρία Πέγιου 




Υλικά

  • 1 1/2 πακέτο Rigatoni
  • 1 μεγάλο καρότο 
  • 1 κρεμμυδι
  • Σάλτσα
  • 250γρ γκουντα τριμμενη
  • 2 χωριατικα λουκάνικα
  • Αλάτι,πιπέρι
  • Μαϊντανό 
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια 6-7 λεπτά να είναι λίγο σκληρά για να στέκονται. Ψιλλοκοβουμε το κρεμμύδι και το καρότο στον τριφτη, κόβουμε το λουκάνικο σε ψιλά κομμάτια. Τσιγαριζουμε το λουκάνικο έπειτα ρίχνουμε το καρότο με το κρεμμύδι και περιμένουμε να ζαρωσουν τα λαχανικά.
Βγάζουμε τα μακαρόνια από την κατσαρόλα και τα τοποθετούμε όρθια στην φόρμα του κέικ.
Μόλις είναι ετοιμα τα λαχανικά προσθέτουμε αλάτι πιπέρι Ρίγανη Μαιδανο και ρίχνουμε την σάλτσα μόλις δέσει λίγο ρίχνουμε σιγά σιγά πάνω από τα μακαρόνια τα με ένα ξυλακι στρωνουμε να πάει η γεμίσει μέσα έπειτα το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο ρίχνουμε την γκουντα από πάνω να λιώσει. Το αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια.
Καλή όρεξη!