ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ Andrea Mamoukari ΚΑΙ ΤΗΝ Κ. Ελενη ΠΟΥ ΜΟΙΡΆΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!
Υλικά για την νηστίσιμη πάστα φλώρα
- 200 γραμμάρια σπορέλαιο
- 100 γραμμάρια φυσικό χυμό πορτοκαλάδα
- 2 κ.σ. κονιάκ
- 65 γραμμάρια ζάχαρη
- 550 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- λαδόκολλα στο μέγεθος του ταψιού
- λίγο λάδι για το άλειμα
- 300 γραμμάρια μαρμελάδα δαμάσκηνο
- λίγα κομμάτια βύσσινο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου