Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ Andrea Mamoukari ΚΑΙ ΤΗΝ Κ. Ελενη ΠΟΥ ΜΟΙΡΆΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!
Υλικά για την νηστίσιμη πάστα φλώρα





  • 200 γραμμάρια σπορέλαιο
  • 100 γραμμάρια φυσικό χυμό πορτοκαλάδα
  • 2 κ.σ. κονιάκ
  • 65 γραμμάρια ζάχαρη
  • 550 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • λαδόκολλα στο μέγεθος του ταψιού
  • λίγο λάδι για το άλειμα
  • 300 γραμμάρια μαρμελάδα δαμάσκηνο
  • λίγα κομμάτια βύσσινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ