Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Σοκολατάκια με κουβερτούρα και πραλίνα φουντουκιού


Δαμασκηνίδου Βασιλική

Υλικά για για 20 σοκολατάκια 




  • 250 γραμ. κουβερτούρα Παυλίδης
  • 200 γραμ. πραλίνα φουντουκιού Merenda
  •  100 γραμ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft
  •  2 φλιτζάνια ψημένα και κομμένα αμύγδαλα ξύσμα από 2 πορτοκάλια 
  • λίγο αλάτι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και λιώστε την μαζί με την πραλίνα φουντουκιού και την μαργαρίνη σε μπεν μαρί. Ανακατέψτε με τα αμύγδαλα, το ξύσμα του πορτοκαλιού και απλώστε το μείγμα σε μία λαδόκολλα. Αφήστε τα σοκολατάκια να σφίξουν για να τα σερβίρετε.