Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΑΝΑΝΑ


Δαμασκηνίδου Βασιλική




ΥΛΙΚΑ
  • 2 ΠΑΚΕΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ
  • 2 ΚΟΥΤΙΑ ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ
  • 1 ΚΙΛΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
  • 1 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΑΝΑΝΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σ'ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΤΑΠΕΡ Ή ΠΙΡΕΞ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΙΣΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ.ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΛΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ( ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΖΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝEΙ ΠΟΛΥ ΑΡΑΙΟ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤ.Σ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ). ΒΑΖΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΖΕΛΕ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΝΑΝΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ,ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΤΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ BAZOYME AΠΟ ΠΑΝΩ ΞΑΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΑΝΑ.ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:
Ο ΖΕΛΕΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.
ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΖΕΛΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ