Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Φραουλενιο τσιζκεικ.

Elena Mavrogeorgou 
 ΥΛΙΚΑ




  • 2 πακετα μπισκότα digestive 
  • 300γρ βιταμ
  • 2 πακέτα τυρί Φιλαδέλφεια 
  • 500 γρ κρέμα γάλακτος 

Για ζαχαροπλαστική 

  • 100 γρ ζάχαρη άχνη
  •  600γρ φράουλες και σοκολάτα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε το μπισκότο και λιώνουμε το βιταμ, τα ανακατεύουμε και κάνουμε την βάση.
Χτυπάμε πολύ καλα την κρέμα γάλακτος και στην συνέχεια ρίχνουμε την ζάχαρη άχνη ,το τυρί και τις μισές φράουλες που τις έχουμε πολτοποιήσει στο μουλτι.
Χτυπάμε μέχρι να σφίξει και αλώνουμε από τη μπισκοτοβαση.
Με τις υπόλοιπες φράουλες και την σοκολάτα κάνουμε ότι διακόσμηση επιθυμούμε.