Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

Σοκολατένιες καρδιές με κρέμα φράουλας.Απο την 
Συνταγή.


Για 7-8 καρδιές σοκολατένιες θα χρειαστούμε:
  •  1 κουβερτούρα 200 γρ.
  • 1φάκελο ζελέ με γεύση φράουλα διαλυμένο σε 1 ποτήρι ζεστό νερό
  • 1 φάκελο Γιώτης Garni που θα έχουμε χτυπήσει με 200 ml κρύο γάλα. 
Στο εσωτερικό της σοκολατένιας καρδιάς μπορούμε εναλλακτικά να προσθέσουμε λίγο παντεσπάνι και μικρά κυβάκια φράουλας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε μπαιν μαρί 200γρ. κουβερτούρα και καλύπτουμε με αυτή, μικρές θήκες σιλικόνης σε σχήμα καρδιας. Μέχρι να παγώσει η σοκολάτα μας, φτιάχνουμε την κρέμα φράουλας. Φτιάχνουμε ενα φακελο ζελέ με τη μισή ποσότητα νερού και μέχρι να πήξει, χτυπάμε ενα φακελο σαντυγί garni ή κρεμα γαλακτος και προσθέτουμε το ζελέ. Βάζουμε την κρέμα στις φωλιές και ολοκληρώνουμε με σαντυγί φράουλα ή κεράσι και τριμμένη σοκολάτα.