Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Μουστάρδα σπιτική σε 5'.






ΑΠΟ ΤΗΝ Bianca Nero

Μουστάρδα σπιτική σε 5'. Είναι πολύ υγιεινή και θαυματουργή για τον οργανισμό μας!


Υλικά
  • 1 φλ.τσ. ξύδι
  • 2 ξύλα κανέλα
  • 5-6 κόκκους μπαχάρι (εγώ έβαλα 1/3 κ.γλ. σκόνη)
  • 5-6 κόκκους πιπέρι
  • 2 κ.γλ. ζάχαρη
  • 2 κ. σ. νερό
  • 1/3 φλ. ελληνικού καφέ λάδι
  • 8 κ. γλ. σκόνη μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε όλα τα υλικά, μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα. 
  2. Σε ένα μπλέντερ- multi, βάζω το υγρό και ρίχνω την σκόνη μουστάρδα. Προσθέτω και το λάδι. Αν δείτε ότι είναι πολύ σφιχτή, ρίξτε ελάχιστο νερό. Βάζουμε σε γυάλινο ή πλαστικό βαζάκι και την βάζουμε στο ψυγείο. 
  3. Για ένα τραπέζι πασχαλινό με 8-10 άτομα θα χρειαστείτε 3 πλάσια ποσότητα σίγουρα! 
  4. Καλή επιτυχία.