Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ!!!!!




Δαμασκηνίδου Βασιλική


ΥΛΙΚΑ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ 225ΓΡ.
  • 500ΓΡ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
  • 250ML ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
  • 100ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
  • 50ΓΡ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΔΑΡΤΗ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ.
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΤΑΠΕΡ 'Η ΠΙΡΕΞ 'Η ΤΑΨΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 26x34 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ,ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑΟΥΡΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ.
ΣΠΑΜΕ ΟΣΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΚΕΤΟ Ή ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ.
ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΛΥΚΟ!!!!