Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ




ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ
Andrea Mamoukari
Υλικά για το φιλέτο γαλοπούλα



  • 1 κιλό στήθος γαλοπούλα
  • 5 κ.σ. φυτικό βούτηρο
  • 2 κ.σ. αλεύρι Υλικά για τη σάλτσα μανιταριών
  • 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια Agaricus
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • χυμό απο 1 λεμόνι
  • 1 ποτήρι του κρασιού άσπρο κρασί
  • 1 κ.γ. κόλιανδρο
  • 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με λιπαρά 30%
  • 200 γραμμάρια τριμμένο κασέρι
  • αλάτι
  • πιπέρι Για το σερβίρισμα
  • 1/2 ματσάκι μαιντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ -ΕΔΩ

English language

  • Ingredients for the turkey fillet
  • kilo turkey breast
  • 5 soup spoons vegetable butter
  • 2 soup spoons flour
  • Ingredients for the mushroom sauce
  • 1/2 a kilo Agaricus mushrooms
  • 1 chopped onion
  • Juice from 1 lemon
  • 1 glass of white wine
  • 1 tea spoon of coriander
  • 200gr sour cream with 30% fat
  • 200gr grated cheese
  • Salt
  • Pepper
  • For serving
  • 1/2 a bunch of parsley