Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ



ΑΠΟ ΤΗΝ Δαμασκηνίδου Βασιλική

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 ΛΙΤΡΟ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 1 1/2 ΦΛ. ΑΧΝΗ
  • 1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
  • 2 ΡΑΒΔΟΥΣ ΒΑΝΙΛΙΑ 'Η 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΒΑΝΙΛΙΑ 'Η 3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΠΑΚΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ(ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΔΟΣΗ) 'Η ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΤΑΠΕΡ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.