Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ



Theodora Kasabali



Συνταγή:

  • 200 ml γάλα
  • 1 φακελάκι σαντιγί σε σκόνη 
  • 1-2 γιαούρτια 
  • 1 βαζάκι μαρμελάδα 
  • 10 μπισκότα digestive 
Εκτέλεση :
Βάζουμε στο μίξερ το γάλα με την σαντιγί και τα χτυπάμε για 5 λεπτά προσθέτουμε και το γιαούρτι και ανακατεύουμε προσεκτικά με ένα κουτάλι. Σπάμε τα μπισκότα και τα κάνουμε θρυματα. Τέλος βάζουμε στο μπολ τα 3 υλικά

( μπισκότα,μους γιαουρτιού, μαρμελάδα ) και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.

ΠΗΓΗ-ΕΔΩ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ,ΑΝ ΘΕΛΤΕ Η ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ
  • 1 ζαχαρούχο,
  •  3 στραγγιστά γιαούρτια,
  • 1 πακέτο πτιμπερ,
  • ξύσμα λεμονιού και κάποια μαρμελάδα Ανακατεύω γιαούρτι με ζαχαρούχο στο χέρι, το ξύσμα και βάζω ψυγείο για 2 ώρες. Μετά στρώνω μπισκότο, κρέμα, μαρμελάδα.

Αυτην την εκδοχη μας την εδωσε η Bianca Nero