Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Κοτόπουλο με ρύζι μπασμάτι και σάλτσα φέτας.



Bianca Nero

Υλικά
  • 1/2 κοτόπουλο σε μερίδες
  • 1 κούπα του νες ρύζι μπασμάτι ωμό
  • 2 πιπεριές πράσινες κέρατα
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 100 γρ φέτα
  • κουρκουμάς
  • αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε χύτρα βράζουμε το κοτόπουλο. Το βγάζουμε και το περνάμε από τηγάνι με βούτυρο ή λάδι να πάρει χρώμα.
  2. Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες.
  3. Σε ένα τηγάνι, βαζουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές να μαραθούν με νερό+λάδι.
  4. Προσθέτουμε και νερό να βράσουν και μετά αφήνουμε να πάρουν χρώμα. 
  5. Προσθέτουμε τον κορκουμά, αλάτι-πιπέρι.
  6. Στο τέλος ρίχνουμε την φέτα να λιώσει.

Σερβίρουμε.