Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

TZATZIKI




Bianca Nero

Υλικά


  • 1/2 κιλό στραγγιστό ( όχι light)
  • 1 αγγούρι
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • αλάτι
  • 100 γρ βούτυρο φρέσκο λιωμένο και χλιαρό
  • άνιθο
  • Σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το αγγουράκι σε μικρά κομματάκια και με λίγο αλάτι το αφήνουμε να στραγγίξει, μέσα στα χέρια μας το πιέζουμε να βγάλει τα υγρά.
Ανακτεύουμε τα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε το βούτυρο
Σερβίρουμε με ελιές, ελάχιστο λάδι και άνιθο extra