Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΟΛΟ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ




ΑΠΟ ΤΗΝ
Dimitra Varsam

Το παντεσπανι είναι απίστευτα αφρατο και μπορείτε να βάλετε διάφορες γεύσεις
Υλικά για το παντεσπανι:

  • 5 αυγά,
  • 3 φλιτζανάκια του καφέ ζάχαρη, 
  • 3 φλιτζανάκια του καφέ αλεύρι, 
  • 1 μπέικεν
Εκτέλεση:

Χτυπάμε πολύ καλά ζάχαρη με αυγά στο μίξερ έως να ασπρίσουν, προσθέτουμε το αλεύρι όπου έχω ρίξει και ανακατέψτε μέσα το μπέικεν, ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί της κουζίνας με λαδόκολλα στρωμένη
Ψήσιμο: Στους 130 βαθμούς για 25 λεπτά, εάν βάζετε το κέικ στους 150 όπως εγώ θα το χαμηλωσετε σε λιγότερο
Γέμιση: Εγώ έβαλα για πρώτη φορά μερεντα και πολύ λεπτές φέτες μπανάνα, μπορείτε να βάλετε μαρμελάδα με καρύδια, την προηγούμενη φορά έβαλα μαρμελάδα φρούτων και από επάνω έριξα κρανμπερυ και καρύδια γίνεται υπέροχο γρήγορος και νόστιμες!!!