Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Σαλάτα ταμπουλέ


Bianca Nero
  • 1 κούπα κουσκους άβραστο (το βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας)
  • 1 ματσάκι μαιντανό (μπορείτε και παραπάνω)
  • 1 ντομάτα μεγάλη
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 1 λεμόνι (τον χυμό)
  • 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • αλάτι 
  • λάδι
  • δυόσμο
Κόβετε τα λαχανικά σε ψιλά κομμάτια
Σε ένα μεγάλο μπωλ αναμιγνύετε όλα τα υλικά.
Καλό είναι να κρατήσετε την σαλάτα 1 μέρα στο ψυγείο, βγάζει όλα τα αρώματα!
Σ'αυτή την περίπτωση δεν βάζετε αλάτι, το προσθέτετε 1 ώρα πριν σερβίρετε.