Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ



Δαμασκηνίδου Βασιλική



Συστατικά
  • 1 κιλό βρώμη
  • 125 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 2 κουτ. του γλυκού μπέικιν
  • 500 γρ. νερό
  • 250 γρ. ζάχαρη καστανή
Τρόπος μαγειρέματος
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε τη ζύμη 20 λεπτά στο ψυγείο
Ανοίγουμε τη ζύμη όσο πιο λεπτή γίνεται και κόβουμε διάφορα σχήματα αστεριου για να δημιουργήσουμε ένα δεντρακι
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 οC για μισή ώρα τουλάχιστον και αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν
ζαχαροπαστα πηρα ετοιμη