Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Μπισκοτενια μηλοπιτακια


Δαμασκηνίδου Βασιλική

ΖΥΜΗ:
  • 1 Βιτάμ λιωμενο 250 γρ. 
  • 4 κουτ. σ γιαούρτι στραγγιστό 
  • 1 κουτ. γλ. ζάχαρη 
  • 1 φακελάκι μπεικιν
  • Μια πρέζα αλάτι 
  • Αλευρι οσο παρει να ειναι μαλακια η ζυμη. 
ΓΕΜΙΣΗ:
  • 4 μικρα μηλα στο ρεντε
  • 1φλ. ζάχαρη 
  • 1 κοφτο κουταλάκι κανέλα. 
Τα βραζουμε μέχρι να φύγουν όλα τα ζουμιά τους, να γίνει σαν μαρμελάδα.Κανουμε πρώτα την γέμιση για να κρυώσει.
Εκανα το ζυμάρι 20 μπαλακια το ανοιγα στο χερι μου μικρο φυλλαράκι και εβαζα στην μέση την γέμιση, το έκλεινα καλά και το έκανα μπαλάκι.Τα έψησα στους 160 β αερα μεχρι να ροδοκοκκινησουν περίπου 20 λεπτα. Μολις κρυώσουν βαζουμε μπόλικη άχνη ζάχαρη.