Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ




Δαμασκηνίδου Βασιλική


ΥΛΙΚΑ:
1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
1 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ
ΑΛΕΥΡΙ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ

ΓΕΜΙΣΗ:
ΚΑΡΥΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
ΚΑΝΕΛΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ

ΣΙΡΟΠΙ:
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
2 1/2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕΛΙ
1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ

ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΕΜΙΣΤΑ 'Η ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΥΜΗ.ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ Μ'ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 150 ΑΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ Τ'ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΟΥ.ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΡΥΔΙ