Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Φέτα τυλιγμένη σε φύλλο κρούστας, με σάλτσα μελιού και σουσάμι.



Bianca Nero

ΥΛΙΚΑ

  • 4 φύλλα κρούστας τετράγωνα ή παραλ/μα κομμένα
  • 4 φέτες τυρί φέτας
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • 1 κ.σ. νερό
  • 2 κ.σ. σουσάμι καβουρντισμένο
  • λάδι
Σε ένα τηγανάκι καβουρντίζουμε το σουσάμι.
Σε ένα μπρίκι βράζουμε το μέλι + ξύδι + νερό.
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε λάδι.
Έχουμε τυλίξει ωραία την φέτα μας στο φύλλο και τηγανίζουμε 2' από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε ρίχνοντας την σάλτσα μελιού και το σουσάμι!
* Αν θέλουμε ρίχνουμε και λίγα κομματάκια παστουρμά, του πάει τρελά!