Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΚΕΙΚ ΡΟΔΑΚΙΝΟ





ΑΠΟ ΤΗΝ
Maria Kyrimlidou

ΥΛΙΚΑ
  • 6 αυγα
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη 
  • 2 1/2 φλ.τσαγιού αλεύρι
  • 1 κουταλάκι γλυκού μπεικιν παουντερ 
  • 1 φλ.τσαγιού καλαμποκέλαιο 
  • 1 φλ.τσαγιού καρύδια τριμμένα 
  • 1 φλ.τσαγιού Ροδάκινο κονσέρβα ψιλοκομμένο 
  • 1/2 φλ.τσαγιού σουσάμι 
  • 1 φλ.τσαγιού γάλα. 

Εκτέλεση
  1. Χτυπάτε στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να γίνει μους.
  2. Προσθέστε το λαδι -λίγο λίγο και τ υπόλοιπα υλικά .
  3. Τα Ροδάκινα μπαίνουν στο τέλος .
  4. Αλείψτε το ταψί με λαδάκι και αλευρώστε το.
  5. Ρίξτε το μείγμα και ψήστε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά περίπου.(το ελέγχουμε με οδοντογλυφιδα)