Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος

Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ.ΤΕΝΤΕΣ & ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ. ΤΗΛ. 6932663277

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Γεμιστά μπισκοτάκια σοκολατας-πορτοκάλι με γέμιση κρέμα ζαχαροπλαστικής




Διαμαντης Φυδανακης
ΥΛΙΚΑ


Για τα μπισκότα:

  • 50 γρ κουβερτουρα, 
  • 200 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 
  • 100 γρ ζάχαρη,μια πρέζα αλάτι, 
  • 1κγ ξύσμα πορτοκαλιου, 
  • 2 κρόκοι, 
  • 270 γρ αλεύρι,ίσως κ λιγάκι παραπάνω.
Τριβουμε τη σοκολατα στον τρίφτη κ την τοποθετούμε στον καταψύκτη για μισή ωρα χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη κ προσθέτουμε τους κροκους έναν έναν.
Ρίχνουμε το ξύσμα το αλάτι το αλεύρι κ τέλος τη κουβερτουρα.Χωρίζουμε το μείγμα στα δύο κ τυλιγουμε σε διαφάνεια. Αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες.
Έπειτα ανοίγουμε με τον πλαστή κάθε μπάλα κ με κουπατ κάνουμε ότι σχέδιο θέλουμε.Ψήνουμε στους 190 για περίπου 13 λεπτά.

Για την κρέμα:
  • 250 ml γάλα,
  • 1αυγο,
  • 3κσ ζάχαρη,
  • βανίλια 
  • 2,5κσ κορνφλαουρ.
Σε μπολ βάζουμε το αυγό,το κορνφλαουρ τη ζάχαρη κ λίγο γάλα.το υπόλοιπο το βάζουμε σε κατσαρολακι ,μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το μείγμα κ ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πηξει.
Αδειαζουμε σε καθαρό μπολ και καλύπτουμε την κρέμα με μια μεμβράνη.
Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
Έπειτα γεμίζουμε με την κρέμα τα μπισκότα 
ενώνοντας τα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καρυδόπιτα

Υλικά  6 αυγά 220 γραμμάρια γιαούρτι αγελάδος πλήρες 500 γραμμάρια ζάχαρη 150 ml ηλιέλαιο 25 γραμμάρια κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλ...