Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος

Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ.ΤΕΝΤΕΣ & ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ. ΤΗΛ. 6932663277

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Κριτσανιστή τεμπελόπιτα!

Πρασοσπανακοτυροπιτες ατομικές στριφτές!!

Yro Zafeiraki
Ζύμη

1 φλ γάλα χλιαρό
Λιγότερο από 1 φλ σπορελαιο
1 κγ αλάτι
1 κγ ζάχαρη
1 αυγό
1 μαγιά
Αλεύρι μέχρι να γίνει μαλακή ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.Ανακατευω μαγιά με χλιαρό γάλα κ ζάχαρη, προσθετω λάδι, χτυπημένο αυγό, αλεύρι κ αλάτι


Γέμιση

Σωταρω σε λάδι κρεμμυδάκια φρέσκα, σπανάκι (είχα βρασμένο από κατάψυξη) πρασα, ανιθο, δυοσμο,αλάτι,γλυκιά πάπρικα, τέλος βάζω φέτα.

Ή εκτέλεση στις φωτό, ψήσιμο στους 180 αντιστάσεις μέχρι να ροδισουν. Επάλειψη αυγό με λάδι και πασπαλισμα με σουσάμι.(σήμερα έκανα διπλή δόση)

ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΑ ΜΕ ΤΥΡΙ

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ....ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΠΕΝΕΣ!!!!!

ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ

Ανεβατά με αλμυρή μυζήθρα

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ…ΠΙΤΣΑΣ


Νίκος Λιόντος Μαρία Μπέλλου

Υλικα:

  • 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 250 γρ αλεύρι δυνατό 
  • 25 γρ νωπή μαγιά 
  • 35 γρ ζάχαρη 
  • 220/250 ml νερού 
  • 60 ml ελαιόλαδο 
  • 15 γρ αλάτι…

Για την γέμιση : καπνιστό τυρί, μοτσαρέλα , σαλάμι, σάλτσα ντομάτας .
Οδηγίες

Σε ένα μπωλ βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη μαγιά και ανακατέψτε με ένα κουτάλι για να λιώσει καλά.

Στο μπολ του μιξερ μεταφέρουμε το μειγμα μαγιάς τοποθετούμε το γάντζο, ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι το λάδι και προσθέσετε λίγο-λίγο το νερό. Ανακατέψτε το μείγμα σε χαμηλή ταχύτητα για λίγα λεπτά.

Προσθέστε το αλάτι και ανακατεύουμε σε μέτρια ταχύτητα για περίπου 8 λεπτά. Η ζύμη πρέπει να είναι καλά αναμεμειγμένη .

Μεταφέρετε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας, ζυμώνουμε λίγο για να σχηματιστεί μια μπάλα, βάζουμε σε ένα μπολ που καλύπτεται με πλαστική μεμβράνη και αφήνετε να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για λιγότερο από δύο ώρες (πρέπει να διπλασιάσει τον όγκο).
Μετά το διάστημα αυτό, ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε ορθογώνιο φύλλο .Σε κάθε ορθογώνιο βάλτε την γέμιση της αρεσκείας σας αλείψτε ελαφρά με νερό την ακρη κλεισίματος για καλύτερη στεγανοποίηση .

Τοποθετείστε τα ψωμάκια σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα και αφήστε να αυξηθούν και πάλι για περίπου 30 λεπτά. εάν είναι επιθυμητό, αλείψτε με σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για 20 λεπτά περίπου (ανάλογα με το φούρνο) θα πρέπει να ροδίσει.

Δοκιμάστε τα κουλουρια πίτσας ζεστά.

Καρυδόπιτα

Υλικά  6 αυγά 220 γραμμάρια γιαούρτι αγελάδος πλήρες 500 γραμμάρια ζάχαρη 150 ml ηλιέλαιο 25 γραμμάρια κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλ...