Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος

Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ.ΤΕΝΤΕΣ & ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ. ΤΗΛ. 6932663277

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Εκμέκ νηστίσιμο


Εκμέκ νηστίσιμο απο Μοναστηριακες συνταγές

ΠΗΓΗ-ΕΔΩ

Υλικά : 

  • ½ κιλό καταϊφι 
  • 1 βιτάμ 
  • 1 κουτί κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλλια 
  • 7 κουταλιές γάλα νηστίσιμο (γάλα αμυγδάλου, φουντουκιού, σόγιας, καρύδας... ότι προτιμάται) 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  •  3-4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 
  • 1 κουτί φυτική κρέμα 
  • Αμύγδαλα καβουρδισμένα και χονδροκομμένα Σιρόπι: 
  • 5 ποτήρια νερό, 5 ποτήρια ζάχαρη 
  1. Εκτέλεση : 
  2. Ξαίνουμε καλά το καταϊφι και το απλώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί. Στη συνέχεια περιχύνουμε το καταϊφι με το λυωμένο βιτάμ και το ψήνουμε στους 150 βαθμούς μέχρι να γίνει τραγανιστό. Το αφήνουμε να κρυώσει και το περιχύνουμε με καυτό σιρόπι και το πασπαλίζουμε με αμύγδαλο. 1η ΚΡΕΜΑ
  3.  Σε 7 κούπες ζεστό νερό διαλύουμε 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και 7 κουταλιές γάλα νηστήσιμο.
  4.  Όταν διαλυθούν προσθέτουμε όλο το σακουλάκι άνθος αραβοσίτου. 
  5. Ανακατεύουμε ώσπου να πήξει. 
  6. Προσθέτουμε 2 κουταλιές βιτάμ και την αφήνουμε να κρυώσει. 
  7. Όταν κρυώσει την απλώνουμε με τη σπάτουλα πάνω στο καταϊφι. 
  8. 2η ΚΡΕΜΑ Χτυπάμε στο κουτί την φυτική κρέμα με 3-4 κουταλιές ζάχαρη άχνη μέχρι να σταθεί. Την στρώνουμε πάνω στην άλλη κρέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καρυδόπιτα

Υλικά  6 αυγά 220 γραμμάρια γιαούρτι αγελάδος πλήρες 500 γραμμάρια ζάχαρη 150 ml ηλιέλαιο 25 γραμμάρια κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλ...