Επαγγελματική συνταγή
- 4 αγγελαδίτσα
- 800 ζάχαρη
- 10 αυγά
- 750 σιμιγδάλι
- 50 μπεικιν
- 700 γρ αλεύρι
Σιρόπι
- 5 κλ ζάχαρη
- 5 λ. νερο.
- 2 σταγόνες λεμόνι.
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Αρχίζουμε με το σιρόπι.
Βάζουμε το νερο και την ζάχαρη μέχρι να βράσουν.Στο τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες από λεμόνι.
ΜΕΊΓΜΑ 1. Σε μια πασίνα ανακατεύουμε τα αυγά με την ζάχαρη καλά. Ρίχνουμε τα γιαουρτάκια.
ΜΕΙΓΜΑ 2.Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι,το σιμιγδάλι και το μπεικιν Ρίχνουμε το ΜΕΙΓΜΑ1 στο ΜΕΊΓΜΑ 2 και τα ενώνουμε ανακατεύοντας καλά.
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΎΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΆ
Καλό ψήσιμο να μαυρίσει στις ακρες.
Σιροπιαζουμε Ζεστό Ρεβανι,Ζεστό το σιρόπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου