Από την Κυρία Πιροσκίδου (Κυριμλίδου Μαρία)
- 500 γραμμάρια μαργαρίνη
- 400 gr ζάχαρη άχνη
- 4 αυγά
- 120μλ. γάλα
- 600 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
- 80 γραμμάρια κακάο
- 24 γραμμάρια baking powder
Εκτέλεση
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη με την άχνη για 5 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα. Προσθέτουμε τα αυγά σιγά-σιγά ένα-ένα.
Όταν ενσωματωθούν προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ.
Κόβουμε τα cookies με σακούλα.
Μπορούμε να τα κολλήσουμε με μερέντα ή μαρμελάδα.
Ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου