Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΤΥΡΟΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ





Vaso Spasou



Υλικα:   

  • 1 νεροπότηρο λάδι (μισό ελαιόλαδο, μισό καλαμποκέλαιο)
  • 1 νεροπότηρο χυμό πορτοκαλιού 
  • 1 κουτ.γλυκού σόδα
  • 1 κουτ.γλυκού αλάτι
  • 1 κουτ.γλυκού ζάχαρη
  • 1 κουτ.γλυκού μπέϊκιν
  • 1 κιλό αλεύρι
  • ϕέτα
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε ό

λα τα υλικά μαζί και μόλις γίνει ομοιόμορϕη η ζύμη μας, τη γεμίζουμε με τυρί ϕέτα,στη συνέχεια της δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε.Ψήνουμε στους 180 με 200 βαθμούς για 20-25 λεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΡΙΟΚΕΣ

500 γρ  κέικ τριμμένο στο μούλτι 200-300 γρ  καρύδια χοντροκοπανισμένα 200 γρ  μαργαρίνη λιωμένη 1 κούπα  (περίπου) σιρόπι από γλυκό κουταλι...