Vaso Spasou
Υλικα:
- 1 νεροπότηρο λάδι (μισό ελαιόλαδο, μισό καλαμποκέλαιο)
- 1 νεροπότηρο χυμό πορτοκαλιού
- 1 κουτ.γλυκού σόδα
- 1 κουτ.γλυκού αλάτι
- 1 κουτ.γλυκού ζάχαρη
- 1 κουτ.γλυκού μπέϊκιν
- 1 κιλό αλεύρι
- ϕέτα
Ζυμώνουμε ό
λα τα υλικά μαζί και μόλις γίνει ομοιόμορϕη η ζύμη μας, τη γεμίζουμε με τυρί ϕέτα,στη συνέχεια της δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε.Ψήνουμε στους 180 με 200 βαθμούς για 20-25 λεπτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου