ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
ΥΛΙΚΑ- 300 γρ μυζήθρα
- 1 αυγό
- 1 κ.σ.χοντρο σιμιγδάλι
- 1 κ.σ. αλεύρι
- 1/2 κ.γ.αλατι
- 1 /2 ποτήρι του ελληνικού καφέ σουσάμι
- εξτρα σουσάμι για πασπάλισμα
- Λιγο λαδι για τηγάνισμα
- Σε μια λεκανιτσα ζυμώνουμε τα πρώτα 6 υλικά ολα μαζι.
- Δίνουμε σχήμα μπιφτεκιού.
- Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και απο τις δυο μεριές.
- Σε ελάχιστο λάδι τα τηγανίζουμε να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
- Στο τέλος σβήνετε την φωτιά και κλείνετε το καπάκι αφήνοντας τα μέσα για 3 λεπτά να αχνιστούν και απο μέσα .
- Μπορείτε να τα σερβίρετε με μέλι ή σκέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου