Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΥΧΡΩΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ


ΥΛΙΚΑ
  • 230 γρ βούτυρο αγελάδος, 
  • 230 αλεύρι 
  • 100 γρ ζάχαρη, 
  • 100γρ κορν φλαουρ, 
  • 1βανίλια, 
  • 30 γρ κακαο σκόνη ή χρώμα ζαχαροπλαστικης 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χωρίζουμε στη μέση τις ποσότητες βούτυρο, αλεύρι, ζάχαρη κ κορν φλαουρ. Στο μισό ρίχνουμε τη βανίλια κ στο άλλο το κακαο ή χρωμα ζαχαροπλαστικης. Ζυμώνουμε, ανοίγουμε τις δυο ζύμες σε φυλλα (30χ15), τοποθετούμε τη μία πάνω στην άλλη κ τυλίγουμε ρολό. Το ρολό πρέπει να μπει στο ψυγείο για να σφίξει πριν το κοψουμε φέτες. Ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά.Διακοσμουμε με τρουφα (την κολλάμε γύρο γύρο με μελι ή με μαρέγκα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βασιλόπιτα ντουμπάι

Μοιραστείτε το με τους Φ Για το κέικ: 4 μεγάλα αυγά (ή 225γρ) 200γρ ζάχαρη 1 τσιμπια αλάτι 100γρ πραλίνα φυστικιού (χωρίς ζάχαρη) 200γρ βούτ...