Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΜΙΝΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ



Η Maria Kyrimlidou
ΥΛΙΚΑ
  • 5 αυγα.
  • 1 φλιτζ.ζαχαρη
  • ξυσμα πορτοκαλιου.
  • 1,5 φλιτζανι αλευρι.
  • 1 βανιλια.
  • 1/2 φλ.του καφε κονιακ.
  • 1 μπεικιν.
ΓΙΑ ΤΟΣΙΡΟΠΙ
  • 2,5 ποτ.ζαχαρη
  • 3 ποτ.νερο
  • λιγες σταγωνες λεμονι.
ΣΑΝΤΥΓΗ
  • 1 κουτι μορφατ
1 ποτηρι ζαχαρη αχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ~χτυπαμε ολα τα υλικά στο μιξερ.Γεμίζουμε τα φορμακια κ ψήνουμε σε 175* για 30 περίπου λεπτά(μέχρι να κοκκινίσουν)τους κόβουμε στη μέση,σιροπιάζουμε (τα μπαμπαδακια κρυα και το σιρόπι ζεστό)Με ενα κορνε τα γεμιζουμε με την σαντιγί χτυπημένη στο μίξερ.

ΒΓΑΙΝΟΥΝ 24 ΚΟΜΜΑΤΙΑ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΡΙΟΚΕΣ

500 γρ  κέικ τριμμένο στο μούλτι 200-300 γρ  καρύδια χοντροκοπανισμένα 200 γρ  μαργαρίνη λιωμένη 1 κούπα  (περίπου) σιρόπι από γλυκό κουταλι...