1. Προθερμαινετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. 2. Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα 3.Κατοπιν,δένετε με σπάγκο κάθε κλωναράκι δεντρολιβανου με τα 6 κομμάτια του κρέατος,σαν δεματάκια,τα αλατοπιπερωνετε και προσθέτετε το σκορδάκι σε σκόνη. 4.Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές για 5 λεπτά,μέχρι να κάνουν μια κρούστα και απο τις 2 μεριές .Αφού τα τηγανίσουμε τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι( μαζί με το λάδι αν περισσέψει η συμπληρώνετε ακόμα λίγο ) ,Τα σκεπάζουμε με ένα αλουμινοχαρτο και τα ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου ,ανάλογα με το πάχος του κρέατος. Όταν συμπληρωθεί ο χρόνος ,αφαιρείτε το αλουμινοχαρτο και ρίχνετε μέσα τα κομμένα πράσα και καρότα.Αφήνετε να ψηθούν για ακόμα 10 λεπτά.Το κρεατάκι μας το στρώνουμε σε μια πιατέλα και γύρο- γύρο, συμπληρωνουμε με τα καρότα και πράσο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου