Ελένη Γκαγκάρη
Υπέροχη και πανεύκολη μερέντα με συνταγή της μανούλας. Είχα κάνει και αυτή με την κουβερτούρα,αλλά δεν πολυάρεσε στον γιο μου και ήθελε οπωσδήποτε βούτυρο πάνω στο ψωμί για να φάει, κάτι που το θεωρώ υπερθερμιδικό καθως η μερέντα έχει ήδη βούτυρο.
Υλικά
- 1 πλάκα βούτυρο
- 1 κούπα ζάχαρη άχνη
- 1 κουτί κακάο σκόνη
- 2 ζαχαρούχα
Το βούτυρο να το έχετε πολλή ώρα εκτος ψυγείου. Να ειναι πολύ μαλακό.
Εγώ έβαζα τα υλικά εκ περιτροπής. Βούτυρο,άχνη,λιγο ζαχαρούχο,λιγο κακάο και πάλι λιγο απο το ενα και λίγο από το άλλο, ώστε να είμαι σίγουρη οτι το κακάο διαλύθηκε καλά.
Στο τέλος δοκιμάζετε και σε περίπτωση που τη θέλετε πιο γλυκιά προσθέτετε λιγη αχνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου