- 5 αυγα,
- 1/2 ποτηρι ζάχαρη
- 1 ποτηρι αλεύρι
- 1 μπεικιν
- 1 βανίλια
- μισο ποτηρι κακαο
Χτυπάμε στο μιξερ αυγα, ζάχαρη και μετα αλευρι, μπεικιν, βανιλια και κακαο.
Βουτυρώνουμε ενα ταψακι 30cm και ριχνουμε το μιγμα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180ο για 30 λεπτα.
Ταυτοχρονα κανουμε το σιροπι με 1,5 ποτηρι ζαχαρη και 1,5 ποτηρι νερο.
Βραζουμε για πεντε λεπτα.
Χλιαρο σιροπι και χλιαρο γλυκο και σιροπιαζουμε. Κανουμε το γλασο με μια μερεντα 400γρ, 1 κουταλια σουπας βουτυρο και μισο ποτηρι γαλα και αφου εχει κρυωσει εντελως το ριχνουμε πανω στο γλυκο.
Ψυγείο και μόλις παγώσει ειναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου