Rafaela Arifi
- 1 ποτήρι λάδι
- 1 π. νερό
- 1 π. χυμό πορτοκάλι
- 1 π. καρύδια
- 1/2 π. σταφίδες
- 1/2 π. ζάχαρη
- 2 μήλα τριμμένα
- 2 κ.γ. μπεικιν παουντερ
- Κανέλα κ γαρύφαλλο ( έβαλα μόνο 1 γεμάτο κ.γ. κανέλα )
- Ξύσμα πορτοκάλι
- Αλεύρι όσο πάρει
Ψήνουμε στους
180 βαθμους 45'-1 ώρα.
Δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα !
Δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου