
Ο Διαμαντης Φυδανακης
"Κασετίνα" με κρέμα Σεράνο...δε το βρίσκεις συχνά πλέον στα ζαχαροπλαστεία. Σκέτη σοκολασηηηηη .
Υλικά
Για το παντεσπάνι
- 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 20 γρ. κακάο
- 5 αυγά
- 125 γρ. ζάχαρη
- Για το σιρόπι
- 250 γρ. νερό
- 150 γρ. ζάχαρη
- Για την ιταλική μαρέγκα
- 20 γρ. νερό
- 180 γρ. ζάχαρη
- 3 ασπράδια (90 γρ.)ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΕΔΩ
- 180 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη
- 1 δόση ιταλική μαρέγκα (αυτήν που φτιάξαμε)
- 120 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 600 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη στον κάδο του μίξερ σε παχύρρευστη μορφή (σαν γιαούρτι)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου