Athanasia Papadopoulou
ΥΛΙΚΑ:
- 5πρασα,
- 200γρμ κασερι τριμμενο,
- 200γρμ γραβιερα κομμενη σε κομματακια,
- 200γρμ φετα,
- 200γρμ στραγγιστο γιαουρτι,
- 4 αυγα
- 2 φυλλα σφολιατα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σοταρουμε τα πρασα για 10λεπτα με λιγο λαδι. Βγαζουμε απο τη φωτια κ αφηνουμε να κρυωσει. Ανακατευουνε τα αυγα με το γιαουρτι κ τα ριχνουμε στα πρασα. Προσθετουμε κ τα τυρια κ ανακατευουμε. Λαδωνουμε ενα ταψακι κ βαζουμε το ενα φυλλο σφολιατας,προσθετουμε τη γεμιση,κλεινουμε με το αλλο φυλλο,αλειφουμε με αυγο κ πασπαλιζουμε σουσαμι. Ψηνουμε πρπ 45' στους 200..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου