Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Πρασοπιτα με γιαουρτι.


Athanasia Papadopoulou

ΥΛΙΚΑ:


  •  5πρασα,
  • 200γρμ κασερι τριμμενο,
  • 200γρμ γραβιερα κομμενη σε κομματακια,
  • 200γρμ φετα, 
  • 200γρμ στραγγιστο γιαουρτι,
  • 4 αυγα 
  •  2 φυλλα σφολιατα 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σοταρουμε τα πρασα για 10λεπτα με λιγο λαδι. Βγαζουμε απο τη φωτια κ αφηνουμε να κρυωσει. Ανακατευουνε τα αυγα με το γιαουρτι κ τα ριχνουμε στα πρασα. Προσθετουμε κ τα τυρια κ ανακατευουμε. Λαδωνουμε ενα ταψακι κ βαζουμε το ενα φυλλο σφολιατας,προσθετουμε τη γεμιση,κλεινουμε με το αλλο φυλλο,αλειφουμε με αυγο κ πασπαλιζουμε σουσαμι. Ψηνουμε πρπ 45' στους 200..