
Olga Nikolaidou
ΥΛΙΚΑ
- 2 κουπες χυμο πορτοκαλι
- 1 1/2 κουπα ζαχαρη
- 1 κουπα ηλιελαιο η καλαμποκελαιο
- 4 κουπες αλευρι γ.ο.χ
- 3 κγ μπεικιν
- 1 κγ σοδα
- 1 κγ κανελα
- 1/2 κγ γαρυφαλλο
- 1 κουπα σταφιδες
- 1 1/2 κουπα καρυδια σπασμενα
Ανακατεύουμε σε μια λεκάνη τη ζάχαρη με το λάδι.Μολις λιωσει η ζαχαρη προσθετουμε το χυμο.Σε μια αλλη λεκανη κοσκινθζουμε το αλευρι μαζι με το μπεικιν τη σοδα την κανελα το γαρυφαλο και τελος προσθετουμε τα καρυδια και τις σταφιδες.Ριχνουμε δτα στερεα υλικα το μειγμα με το λαδι τη ζαχαρη και το χυμο και ανακατευουμε πολυ καλα.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για 35-40 λεπτα στις αντιστασεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου