ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 250 γρ. χοιρινός κιμάς
- αλάτι, πιπέρι
- λίγο ρίγανη
- 150 γρ. φρυγανιά τριμμένη ή μισό φρατζολάκι ψωμί μουλιασμένο σε νερό
- 2 αβγά
- 1 κ. σούπας μαϊντανό
- μισό φλυτζ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελ. σκόρδο
- 6 ντοματες μεγαλες.
Γεμιζουμε τις ντοματες ,αφου τις χαραξουμε (βλ. εικονα)
Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο φούρνο για τον ανάλογο χρόνο ξεκινόντας στους 160ο C για 20 λεπτά και μετά στους 200ο C.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου