Dimitra Gkanidou
Παντεσπανι
Υλικα
- 5 αυγα
- 1 κουπα ζαχαρη
- 1 κουπα φαρινα
- 3 κουτ.σουπας κακαο
- 1 μπουκαλακι αρωμα πορτοκαλι απο το λιντλ
Σιροπι
- Μιση κουπα ζαχαρη
- Μιση κουπα νερο
- Μερικες σταγονες λεμονι
- Λιγο κονιακ
και τριμμενο καρυδι
2η Στρωση εβαλα την ψυχα απο 3 πορτακαλια στο μουλτι στραγγιξα να φυγουν οι φλουδες και εβρασα με γαλα,ζαχαρη,στο τελος εδεσα με κορν φλαουρ.
3η Στρωση οτι εμεινε απο την ετοιμη κρεμα σοκολατας!
Τελος
Καλυψα με γκαναζ
Λιωνουμε σε μπεν μαρι - 200 γραμ κρεμα γαλακτος
- 200 κουβερτουρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου