Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΙΤΑ

Απο την κ.ΕΛΕΝΗ!!!!
Υλικά για την κρεμμυδόπιτα 



  • 1 ποτήρι χλιαρό νερό (280 γραμμάρια) 
  • 2 κ.σ. ξύδι 
  • 3 κ.σ. σπορέλαιο 
  • αλάτι 
  • 500 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
  •  για το άλειμα των φύλλων βάζουμε 4 κ.σ. μαγειρικό λίπος και
  •  4 κ.σ. σπορέλαιο 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
  •  λάδι
  •  220 γραμμάρια ζαμπόν μπούτι 
  • 2 με 3 ξερά χοντροκομμένα κρεμμύδια (500 γραμμάρια) 
  • αλάτι
  •  3 αβγά 
1/2 φλιτζάνι γάλα φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ