Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ



  • 7-8 πιπεριές για τηγάνι
  • λάδι
  • 5 κρεμμυδακια φρέσκα
  • 2 ξερά κρεμμυδάκια
  • 200 γρ. σάλτσα ντομάτας 
  • 2 φρεσκες ντομάτες κομμένες σε κυβακια ή κονκασε 
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • αλάτι,πιπέρι
  • μαϊντανό 
  • 200 γρ. τυρί φέτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα ταψάκι.

Ρίχνετε λίγο νέρο και λίγο λάδι και τις βάζετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν στο γκριλ .Αν πάλι τις θέλετε τηγανιτές τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι .
Στο μεταξύ σε ένα κατσαρολακι βάζετε λίγο λάδι και σοτάρετε τα κρεμμύδια και σκόρδο ελαφρώς. 
Στη συνέχεια ρίχνετε σάλτσα ντομάτας και τις κομμένες φρέσκες ντομάτες ή κονκασε,  μαϊντανό,πιπέρι,αλάτι.
Μόλις ψηθούν οι πιπεριές τις αφήνετε να κρυώσουν,τις ξεφλουδίζετε και τις ρίχνετε στη σάλτσα.Αφήνετε 5 λεπτά στην χαμηλή φωτιά και αποσύρετε από το μάτι προσθέτοντας το τυρακι.Τρώγεται κρύο και ζεστό!!