ΥΛΙΚΑ
- 3 πακέτα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ(αν το θέλετε νηστίσιμο βάζετε μπισκότα νηστίσιμα)
- Στρώνουμε 3 στρώσεις
- 1 ποτήρι κακάο
- 1 ποτήρι αλεύρι
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- μισο βιταμ
- 1,5 λιτρο νερο(4,5ποτηρια)
- καρύδια για πασπάλισμα
Βάζουμε το 1 λίτρο νερό στην κατσαρόλα μαζί με μισό Βιτάμ και την ζάχαρη.
Σε 500 ml νερό που μας έμεινε ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο .Αφού το ανακατέψουμε καλά ρίχνουμε στο νερό που βράζει σιγά σιγά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.Σε ενα πυρέξ στρώνουμε τη μια στρώση από τα μπισκότα και ρίχνουμε την κρέμα. Απλώνουμε ξανά μία δεύτερη στρώση και περιχύνουμε με την κρέμα όλη την επιφάνεια. Βάζουμε, τέλος, μία τρίτη στρώση και ξανά την κρέμα. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με καρύδια τριμμένα ή ψίχα απο μπισκότο.
Σε 500 ml νερό που μας έμεινε ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο .Αφού το ανακατέψουμε καλά ρίχνουμε στο νερό που βράζει σιγά σιγά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.Σε ενα πυρέξ στρώνουμε τη μια στρώση από τα μπισκότα και ρίχνουμε την κρέμα. Απλώνουμε ξανά μία δεύτερη στρώση και περιχύνουμε με την κρέμα όλη την επιφάνεια. Βάζουμε, τέλος, μία τρίτη στρώση και ξανά την κρέμα. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με καρύδια τριμμένα ή ψίχα απο μπισκότο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου