Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

ΛΕΥΚΟΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ.




Nena Mixailidou

ΑΠΛΟΣ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ.

  • 1 ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ,
  • 4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ,
  • 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ,
  • ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ,
  • 3-4 ΒΑΝΙΛΙΕΣ,
  • ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,
  • ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΛΑΔΙ 10 ΛΕΠΤΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ,ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΡΑΜΠΕΡΙ.ΚΑΛΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ.