ΥΛΙΚΑ
1.Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια στο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το σπανάκι πλυμένο, στραγγισμενο,ψιλοκομμένο στο μπλέντερ. Αφήνουμε για 4-5 λεπτά να πιει τα υγρά του.(για να κοπεί καλύτερα στο μπλέντερ καλό θα είναι να είναι κατεψυγμένο,παγωμένο)
Προσθέτουμε τον άνηθο,αλατοπιπερωνουμε και ρίχνουμε την κρέμα τυρί.
- 500 γρ.σπανάκι
- 500 γρ. πένες
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ματσάκι άνηθο
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 200 γρ.τυρι κρεμα( Φιλαδέλφεια)
- αλάτι & πιπέρι
- τυρί τριμμένο προαιρετικά
Οδηγίες:
1.Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια στο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το σπανάκι πλυμένο, στραγγισμενο,ψιλοκομμένο στο μπλέντερ. Αφήνουμε για 4-5 λεπτά να πιει τα υγρά του.(για να κοπεί καλύτερα στο μπλέντερ καλό θα είναι να είναι κατεψυγμένο,παγωμένο)
Προσθέτουμε τον άνηθο,αλατοπιπερωνουμε και ρίχνουμε την κρέμα τυρί.
2.Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του και τα στραγγίζουμε.Σε ενα πιάτο βάζουμε τις πένες και ρίχνουμε απο πάνω το σπανάκι.
Μπορείτε επίσης να τα ανακατέψετε στην κατσαρόλα την κρέμα σπανάκι με όλα τα μακαρόνια προτού σερβιριστεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου