ΥΛΙΚΑ
- 1 μικρή κονσέρβα τόνο(αδειάζουμε το ζουμί)
- 3 μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμενες σε κυβακια
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- λαδάκι
- 1/2 φλ.τσ. καλαμπόκι
- άνηθο
- 120 γρ. αγγουράκι τουρσί
- λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι μαύρο
- μοσχοκάρυδο
- 2 μικρά καρότα τριμμένα
Βράζουμε την πατάτα μέχρι να μαλακώσει.
και την κόβουμε σε κύβους μέτριου μεγεθους.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα σε ενα μπολ και ανακατεύουμε ελαφρώς .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου