Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ



  • 1 μικρή κονσέρβα τόνο(αδειάζουμε το ζουμί) 
  • 3 μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμενες σε κυβακια 
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 
  • λαδάκι 
  • 1/2 φλ.τσ. καλαμπόκι 
  • άνηθο 
  • 120 γρ. αγγουράκι τουρσί 
  • λεμόνι 
  • αλάτι 
  • πιπέρι μαύρο 
  • μοσχοκάρυδο 
  • 2 μικρά καρότα τριμμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε την πατάτα μέχρι να μαλακώσει.
και την κόβουμε σε κύβους μέτριου μεγεθους.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα σε ενα μπολ και ανακατεύουμε ελαφρώς .