ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο φύλλο σφολιάτα
- αν θελετε χειροποίητο φύλλο συνταγή - ΕΔΩ
- 5 μεγάλα μήλα
- 100 γρ cranberries
- 100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα χοντροκομμενα
- λιγο γάλα για άλειμμα
- 50 γρ.ζαχαρη καστανή
- 1 κουτ. του γλυκού κανέλα
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες.
Ανακατεύουμε τα μήλα, τη ζάχαρη, τα cranberries, την κανέλα και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα.
Για τα μικρά κροκοδειλακια με 1 φύλλο βγαίνουν 4.
Για τα μικρά κροκοδειλακια με 1 φύλλο βγαίνουν 4.
Η διαδικασία φαίνεται στην εικόνα.
Για το μεγάλο κροκοδειλιο θα χρειαστούμε ολόκληρο το φύλλο.
Για το μεγάλο κροκοδειλιο θα χρειαστούμε ολόκληρο το φύλλο.
Μόλις κάνουμε το σχέδιο τα τοποθετούμε στη λαδόκολλα, αλείφουμε με το γάλα την επιφάνεια και ψήνουμε στους 180 C μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα 20 λεπτά περίπου.(Για τον μεγάλο τον κροκόδειλο θα χρειαστεί παραπάνω ψήσιμο).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου